DivinehoodDivinehood = divine sisterhood + divine brotherhood


Sveto združenje = sveto sestrstvo + sveto bratstvo


Namen Divinehood-a je ustvariti skupino istomislečih ljudi, ki podpirajo spremembe na Zemlji (Gaji), zdrav način življenja in prehranjevanja, zdravljenje sebe in s tem integracijo svetlobe vase in na zemljo samo ter prilagajanje vsem odvijajočim se spremembam na vseh ravneh, plasteh, nivojih, dimenzijah, prostorih, svetovih, galaksijah, univerzumih ter na vseh telesih (fizično, čustveno, mentalno, duhovno).

Naš namen je ustvarjati in podpirati zdrave, prijazne in spoštljive medsebojne odnose = SVETE ODNOSE (na nivoju duše), brez vmešavanja, pametovanja, ljubosumja, primerjanja in (nezdrave) tekmovalnosti, brez metanja polen pod noge in iskanja krivca, kazanja s prstom na druge (in ne na nivoju ega; ranjenosti; tako, da odzivi in reakcije izvirajo iz strahov in preteklih slabih izkušenj). Spodbujamo zavedanje, da smo mi sami kokreatorji vsega in kar nam kaže okolica je refleksija nas samih in/ali se dogaja z nekim višjim namenom, nas nečesa uči ali/ter nam nekaj kaže. 
Nič ni naklučje- vse je na ključ. 
😉

Zavedamo se, svoje lastne moči in moči izbire, naše svobodne volje. Tako vemo, da lahko vedno postavimo meje, če je to potrebno (katere so na drugi strani zavedno ali nezavedno prestopljene) in zavrnemo ljudi, situacije, priložnosti… 
ki niso v skladu z nami samimi, z našo dušo. 

Ko se ponovno povežeš sam s sabo in s svojim notranjim bistvom veš, da si ti sam tisti, ki najbolje ve kaj je dobro in kaj ne zate. 
Pot nazaj do sebe pa je lahko kar izziv, saj zaradi vseh družbenih pravil, omejitev, vsega kar si bil naučen, vsega kar si prevzel in sprejel za svoje (pravila, prepričanja, omejitve, sodbe, načine delovanja in reagiranja, obrambne mehanizme…) na koncu sploh ne veš ali morda samo pozabiš kdo v resnici si, kaj si (srčno) želiš, kaj te v resnici  (dušno) veseli in osrečuje, izpopoplnjuje. Tako postopoma z našo podporo ali le s tem, da veš, da na tej poti nisi sam, da obstajajo ljudje, ki hodijo čez podobne stvari in da je vse to normalno, postane vse skupaj mnogo lažje. Na tej poti tako postajaš vedno bolj ti, vedno bolj cel in izpopolnjen. 
💗 

Tako si vsakič, ko izbereš sebe, ko si zvest sebi, se imaš brezpogojno rad in se brezpogojno sprejemaš, brezpogojno podpiraš, vedno bolj v svojem stebru, v svoji moči in energiji.
Z našim delovanjem znotraj DIVINEHOOD-a želimo tudi ljudi okoli nas spodbuditi in naučiti biti v svojem stebru zavesti in iz tega soustvarjati z drugimi (tako, da v paru ali skupini ne izgubiš svoje identiete, se ne prilagajaš, preprosto si to kar si).
V okviru našega delovanja se bodo odvijala mnoga izobraževanja, seminarji, meditacije in zdravljenja.

Veselimo se našega skupnega druženja 
🕊
🙌🏻
🙏

#ChristCounsciousness

#RainbowPeople