Povezava z izvorom

 

(povezava z notranjim vedenjem, notranjim glasom, povezava s srčnim prostorom)
Povezava s stvarnikom je ena izmed najbolj nežnih in lepih tehnik, ki jih izvajam v kateri sem sama le medij preko katerega posameznik dobi tisto kar v tistem trenutku najbolj potrebuje. 
Tako le pustim, da energija teče skozi mene in se ne vmešavam v sam proces. Zdravljenje poteka preko rok jaz pa le sledim energiji in morebitnim navodilom in sposročilom, ki jih prejemam. Namen same tehnike je uravnovešanje vsega na vseh telesih, nivojih, plasteh, ravneh, svetovi in dimenzijah. Vse pa se vedno odvija tako kot je v vaše najvišje dobro z dovoljenjem vašega višjega jaza.
To je tehnika uravnovešanja vseh neravnovesij, z njo razstapljamo blokade in dovajamo energije na tistih mestih, kjer je potrebno. V kolikor se popolnoma prepustite zajadrate v same globine sebe in se ponovno povežete samim seboj, svojim notranjim glasom ter srčnim prostorom. V vas vzpostavi in prinese popolen notranji mir.
Zaradi samega sprostitvenega učinka, pomiritve ter delovanja na tudi mnogih drugih nivojih se velikokrat zgodi da med samim procesom skoraj ali celo zaspite. Pri večjih neravnovesjih pa lahko zaznate tudi fizično bolečino, špikanje ali težo kar nato skupaj predihamo in samo bolečino odpravimo. Mravljinci, hlad in vročina pa so tudi ostali možni dejavniki, ki se pojavijo pri mnogih. Ljudje vidijo med samo tehniko različne barve, žarke, svetlobo in različna svetlobna bitja, utrinke iz svojega življenja ipd.
Dovolite si se ponovno povezati s samim seboj in s tem kdo resnično ste (resnično esenco; brez vsega balasta družbe in družine) ter delujte iz tega. Iz sebe, iz ljubezni in sprejemanja do samega sebe <3Po sami tehniki se s posameznikom pogovoriva o vsem kar se je med zdravljenjem dogajalo in mu odgovorim na njegova morebitna vprašanja. Pomembno pa je tudi, da po njej spijete dovolj vode in jeste lažje prebavljivo hrano s čemer sam proces zdravljenja še bolj podprete.


Energetska izmenjava za zdravljenje je 55 EUR (1 ura)